Premium Gastro 100% Chef – molekulární gastronomie, suchý led, catering Cookplay - designové nádobí  Figgjo - porcelán pro profesionální kuchyně Hering Berlin – porcelán Jacques Pergay – ručně vyráběný porcelán Kangabox - ergonomické, lehké a odolné termoboxy La Tavola - příbory, nádobí, vybavení restaurace Lehmann Glass – Foukané sklo nejvyšší kvality  Vollrath - gastro vybavení kuchyní, jídelen a restaurací X-OVEN – grily a pece na dřevěné uhlí 






Byli jsme na největší burgerové události v ČR

Tenhle Burgerfest byl jen tak tak.

Velká brněnšká grilovací Burger Aréna v rámci akce MOTOSALON se opravdu konala. Vše se stihlo těsně před nouzovým stavem, který s sebou přinesla vládní opatření spojená s koronavirem.

Remundi gril si to tu rozžhavil naplno.

Aby také ne. Obsluhoval ho tým pražské burger stáje Bejzment. Tihle šílenci zde předvedli kromě ohnivé crazy show, kdy lili Jacka Danielse do ohně proudem, především ochutnávku burgerů, které byste težko sehnali někde jinde. Ono totiž mít na jednom místě gril s otevřeným ohněm spolu se skills těch, kteří ničím jiným než burgery a grilováním nežijí, není zcela běžná záležitost.

K dispozici zde byly rovnou dva Remundi venkovní grily, úžasný model VulcanoCube. Oba jsou ceněny pro jejich přednosti: perfektně se hodí na show, dokonale sedí jakékoli prezentaci a jsou multifunkční pro přípravu různých pokrmů v jeden moment.

Otočily se na nich kromě burgerů také vynikající steaky. Na místě bylo prémiové hovězí wagyu z německé farmy i maso z bizona.

Výsledek? Lituje ten, který neochutnal!

 

 

Sobotní odpoledne bylo navíc zasvěceno bohulibému vzdělávání. Zdeněk Střížek alias Zed, majitel a šéfkuchař Bejzmentu, se proměnil v přísného učitele a diktoval, jak přesně má správný burger vypadat. Těžko se podivovat proč jeho kurz s názvem “Sežer si to” byl přístupný žákům až od 15 let.